SEB Kort Bank AB

Arnfinn Myhrer Kristiansen, solution manager på Eurocard delar med sig av insikten att fler av deras kunder de senaste åren gått från pappersfaktura till elektronisk fakturering och vill på så vis hjälpa sina kunder att minska tiden för administration och manuella processer. ”När vi väljer en ny, extern leverantör för att distribuera fakturor i det … Fortsätt läsa ”SEB Kort Bank AB”

Europris: Införande av EHF faktura en stor framgång

Thor Chr. Munkeboe-Nygaard, chef för ERP på Europris IT avdelning drar ständigt upp servicenivån på Logiq som mycket hög, från försäljning til servicedesk, utvecklare och projektledare. Detta är vi I Logiq mycket stolta över och bra kundservice är något vi alltid strävar efter.  

Optimera: ”Logiq gav oss total kontroll”

  Logiq är tjänsteleverantör för den största bygghandelskedjan i Norge, Optimera . Vi hanterar all utgående trafik samt print, och har nu också tatt över all innkommande trafik av elektroniska dokument. ”Optimera hade dårlig kontroll av utgående fakturering, vilket innebar en hel del manuellt arbete och långa og tidsödande processer. Vi genomförte tillsammans med Logiq … Fortsätt läsa ”Optimera: ”Logiq gav oss total kontroll””

Polaris Media ASA

Polaris Media är Norges näst största mediehus med över 75 företag i samband med gruppen och en omsättning på över 1,7 miljarder NOK.   «Logiq ordnar det om det uppstår problem» Polaris Media är Norges näst största mediehus med över 75 företag tilknyttat konsernet och en omsetning på över 1,7 miljarder NOK. De har en vision att … Fortsätt läsa ”Polaris Media ASA”

Bring använder Logiq som EDI operatör

Logiq levererar EDI operatörtjänster till norska Bring Cargo och hanterar i dag elektroniska dokument internt mellan Brings egna enheter och till och från dereas handelspartners. Dessutom konverterar, printar och distribuerar Logiq utgående fakturor för Bring Cargo. Logiq har utvecklat en skräddarsydd lösning för indrivning för Bring där ett exemplar av den ursprungliga fakturan redan fästs vid … Fortsätt läsa ”Bring använder Logiq som EDI operatör”