Polaris Media ASA

Polaris Media ASA

Polaris Media är Norges näst största mediehus med över 75 företag knutna till koncernen och en omsättning på över 1,7 miljarder NOK.

Polaris Media är Norges näst största mediehus med över 75 företag i samband med gruppen och en omsättning på över 1,7 miljarder NOK.

 

«Logiq ordnar det om det uppstår problem»

Polaris Media är Norges näst största mediehus med över 75 företag tilknyttat konsernet och en omsetning på över 1,7 miljarder NOK. De har en vision att öka den elektroniska andelen fakturor och önskade en mer effektiv och säkrare elektronisk faktureringslösning.

”Logiq har visat sig vara en flexibel och lösningsorienterad partner, som kan förstå våra utmaningar och bidra med bra lösningar på de problem som uppstår. De har förmågan att vända sig snabbt och är där när det behövs. De har också förmågan att tänka nytt och innovativt och är alltid tillgängliga. Vi är mycket nöjda med samarbetet och kan tryggt rekommendera Logiq.” Knut Barbala, Controller BPR, Polaris Media

Logiq vann kontraktet med Polaris Media 2015 och redan efter några få veckor efter uppstart hade man ökat andelen elektroniska fakturor med över 5%. För mer information om Polaris Media, se www.polarismedia.no