Länkar

Sveriges Peppol-myndighet. Här kan du läsa mer om hur myndigheterna arbetar med Peppol.

OpenPeppol Europeiskföreningen. Organisationen bakom Peppol, här finns ständigt uppdaterad information om regler och krav som påverkar Peppolformatet.

En organisation med företrädare för både offentliga köpare, leverantörer av varor och tjänster samt IT-systemleverantörer

Lista över Europas samtliga Peppol accesspunkter.
PEPPOL Nyheter

Open Peppol General Assembly 2022

I början av november arrangerades det årliga OpenPeppol General Assembly Meeting med fysisk närvaro för första gången sedan 2019. (mer …)

Logiq bidrar till utvecklingen av Peppol

  Logiq såg behovet av en samordnad plats för information kring Peppol- i ett mer lättförståelig format. Peppolskolan är till för att få en bra överblick för hur man kommer igång med Peppol och den extra intresserade kan guida sig vidare genom våra länkar. (mer …)

Vad är Peppol?

Peppol öppnar upp för nya samarbeten som tidigare inte varit möjliga. Ett gemensamt format och nätverk för framtiden, både i och utanför Sverige. (mer …)

E-faktura kopplar ihop Europa

En ny milstolpe för e-fakturahantering är nådd, från den 17 April 2019, är det obligatoriskt för offentlig sektor inom Europa att (mer …)

5 plus 5 fördelar med PEPPOL

  Med gemensamma format öppnas det upp för samarbeten som tidigare inte varit möjliga. Ett nätverk för framtiden, här listar vi de 5 främsta fördelarna med PEPPOL och att välja Logiq som PEPPOL-accesspunkt. 5 fördelar med PEPPOL Åtkomst till europeiskt (mer …)