Logiq kan hantera alla dokumenttyper

Logiq är en av få accesspunkter som har godkännande att registrera kunder så att de kan motta alla dokumenttyper via PEPPOL-nätverket, dvs. kataloger, ordrar, orderbekräftelser, packsedlar och fakturor/kreditnotor. De flesta andra accesspunkter kan endast motta fakturor. Det gör att du slipper byta accesspunkt när du ska börja motta ordrar, orderbekräftelser och packsedlar.

Inga ändringar i din tekniska miljö

Logiq erbjuder dessutom otaliga format för varje dokumenttyp. Genom att anlita Logiq kan du utnyttja denna kanal (PEPPOL accesspunkt) utan att behöva göra några ändringar i din tekniska miljö.

Hur görs detta rent tekniskt? Elektroniska ordrar, orderbekräftelser, fakturor/kreditnotor och kataloger konverteras till ett filformat som ditt ekonomisystem kan hantera direkt. Därmed slipper du modifiera ekonomisystemet och hantera den komplexitet det innebär.

Logiq Invoice Portal

Med Logiqs fakturaportal uppdateras och korrigeras formatet som sänds i realtid.
Peppol BIS 3.0 är det format som idag gäller i både Sverige, Norge och i praktiken hela Europa. Genom Logiqs fakturaportal får du möjlighet att skicka fakturor till alla mottagare som är kopplade till Peppol.
Läs mer här!

Fråga experten om PEPPOL!


    JaNej