Företaget

Logiq levererar molnbaserade lösningar för hantering av affärskritisk data mellan kunder och deras affärspartners. Vi överför i dag elektroniska fakturor, ordrar, bekräftelser, kataloginformation och besläktade affärsdokument i ett globalt nätverk som omfattar mer än 100 000 företag. Vi är en betrodd leverantör till ett stort antal kunder.

De fakturor vi distribuerar är värda över 225 miljarder norska kronor årligen.

Logiq levererar även tjänster inom produktinformation, och erbjuder över 3 miljoner varor med korrekt information, bilder och priser och som överförs mellan ett stort antal företag inom sex branscher i Skandinavien.

Logiq har alltid fokuserat på kunderna. Vår målsättning är att vara nummer ett inom kundservice. Företagets 60 anställda är kvalificerade och högutbildade och har lång erfarenhet inom sina respektive specialområden. Logiq har en stabil kärna av medarbetare som har utvecklat sin kompetens under flera år genom löpande affärsutveckling.
En närmare presentation av företagsledning, försäljning, teknik och servicedesk finns här.

Logiq har strategiskt fokus på samarbete med kunder och partner. Tillsammans med våra partners erbjuder vi inom Logiq tjänster inom hela värdekejdan. En närmare presentation av våra partners finns här.

Företaget etablerades i augusti 1999. Vår tillväxt har i huvudsak skett organiskt, men även genom ett antal förvärv, bland annat av EE-nett AS 2009 och Finfo Information AB 2009.

Logiq är ett stabilt företag med god tillväxt. Vi är AAA-ratade av Bisnode, som flera gånger utsett oss till gasellföretag.

Vi upplever en god efterfrågan på våra tjänster och hade 2017 en omsättning på 91 miljoner NOK.
Företaget har som mål att omsätta minst 100 miljoner NOK innan 2020.