Stärker sitt strategiska partnerskap

Stärker sitt strategiska partnerskap

Publicerad den 09.01.2024, 14:44

Logiq, en ledande leverantör av e-fakturalösningar, är glada att berätta om ett förnyat strategiskt partnerskap med Medius, en ledande global leverantör av lösningar för utgiftshantering. Detta samarbete understryker det gemensamma åtagandet att leverera exceptionellt värde till företag som vill förbättra sina e-fakturastrategier.

Logiqs robusta e-fakturalösning kompletterar Medius lösning för leverantörsfakturahantering. Genom att bekräfta partnerskapet visar företagen än en gång sitt engagemang för att erbjuda kunder en sömlöst integrerad uppsättning lösningar, som leder till effektiviserade processer och förbättrad finansiell kontroll. För närvarande drar redan hundratals skandinaviska kunder nytta av denna samarbetslösning.

 

Vi är glada att kunna förnya vårt partnerskap med Logiq, eftersom det möjliggör för oss att erbjuda våra skandinaviska kunder en innovativ och helt integrerad helhetslösning för hantering av inkommande elektroniska fakturor,” säger Katarina Andersson, VP Capture Product på Medius. ”Tillsammans kommer vi att fortsätta stödja företag i deras strävan efter digital effektivitet inom sina ekonomiska processer.

 

Det förnyade partnerskapet lovar en ännu ljusare framtid för företag som vill omfamna fördelarna med e-fakturering samtidigt som de säkerställer maximal effektivitet och kontroll över sina finansiella processer.

 

Vårt förnyade partnerskap med Medius är ett bevis på vårt åtagande att leverera maximalt inom e-fakturering. Tillsammans strävar vi efter att stärka företag genom att erbjuda innovativa helhetslösningar. Vi ser med spänning fram emot den ljusa framtid som detta partnerskap genererar för företag som omfamnar e-fakturering, säger Anne Ferm, Senior Sales Manager på Logiq.

 

Följ oss för fler spännande framsteg inom världen av e-fakturaexcellens – presenterat av Logiq och Medius!

 

Om Logiq

Logiq är en ledande nordisk plattform för utväxling av handelsdokument mellan företag. De erbjuder fullständigt stöd och utbyte av alla typer av dokument inom ”Purchase-to-pay” och ”order-to-cash”-processerna, vilket effektiviserar digital kommunikation för över 5 000 företag. Logiqs tjänster utvecklas kontinuerligt för att ytterligare förbättra värdet som erbjuds till deras kunder. Företaget grundades 1999 och har kontor i Halden, Oslo och Stockholm.

 

Om Medius

Medius knyter samman insamling, hantering och betalning av fakturor för att ersätta bekymren och osäkerheten kring hanteringen av leverantörsfakturor med lugn och självförtroende. Medius går långt bortom grundläggande automatisering genom att använda artificiell intelligens för att utföra det mesta av arbetet – så att fakturor bekräftas, kategoriseras och betalas; leverantörsfakturaavdelningar kan ta det lugnt och företag kan lita på sina budgetar och prognoser. Medius, med uppdraget att förändra kategorin för kostnadsstyrning med hjälp av kraften av automatisering och AI, har över 4 000 kunder i 102 länder och hanterar 200 miljarder dollar i årlig utgift genom sitt system. Besök medius.com för att läsa mer.