Logiq vann rekordstort kontrakt med Bröderna Dahl i Norge

Logiq vann rekordstort kontrakt med Bröderna Dahl i Norge

 

”Logiqs expertis inom EDI och efakturering ger oss en bättre möjlighet att konsolidera print och EDIsändingar.”

”Genom att driva igenom en ännu större andel fakturor från print til EDI, kommer vi få betydande besparingar jämfört med den nuvarande ordningen” , säger Pål Ramm, kreditchef i Brødrene Dahl.

 

Det var en mycket lyckat start av samarbetet med uppstart av print den första veckan i februari, som planerat.

«Kontraktet på 20 miljoner är vår största någonsin» säger försäljningschef Roland Al-Harbi. Senior Sales Manager Trine Skogsberg fortsätter: «Detta bekräftar att Logiq är en ledande aktör i Norge inom vårt serviceområde. Vår förmåga att hitta bra lösningar på komplexa utmaningar för kunderna bär frukt när vi vinner detta anbud»

 

Fokus på samarbete med partners

Kontraktet med Brødrene Dahl vanns i samarbete med vår partner AdvenIT, som levererar lösningar för kundkommunikation, dokument och integrationslösningar.

«Logiq har ett strategiskt fokus på partnerskap. Vi samarbetar med partners som är specialister som oss själva och som är ”bäst i klassen” inom sina respektiva områden» säger Roland Al-Harbi.

Brødrene Dahl grundades 1917 och är den ledande leverantören av tekniske produkter inom VVS, VA och industri. Företaget har cirka 1500 anställda 2015 och en årlig omsättning på cirka 6 miljarder NOK.

Ansatte hos Logiq, Trine Skogsberg, Elisabeth Kielland på Servicedesk og Roland Al-Harbi.
Här kan vi se Trine Skogsberg, Elisabeth Kielland på Servicedesk och Roland Al-Harbi.

Detta blev dessutom uppmärksammat i den lokala tidningen Halden Arbeiderblad, läs artikeln här.