SEB Kort Bank AB

SEB Kort Bank AB

SEB Kort Bank AB tillhandahåller betallösningar med varumärken Eurocard och Diners Club resekonto och har valt att använda Logiqs tjänster för dessa med inledningsvis utgående fakturor.

Arnfinn Myhrer Kristiansen, solution manager på Eurocard delar med sig av insikten att fler av deras kunder de senaste åren gått från pappersfaktura till elektronisk fakturering och vill på så vis hjälpa sina kunder att minska tiden för administration och manuella processer.

”När vi väljer en ny, extern leverantör för att distribuera fakturor i det europeiska Peppol-formatet är kvalitet, säkerhet och EDI-kompetens samt bra kundsupport bland de viktigaste kriterierna för oss”

 

Stort fokus på säkerhet

Arnfinn Trine
Arfinn Myhrer Kristiansen, Solution manager, Eurocard och Trine Storberget, Senior Sales Manager, Logiq

SEB Kort AB är nordens ledande kortföretag och är ett helägt dotterbolag till SEB-koncernen. Som bank har SEB naturligtvis ett mycket högt fokus på att IT och informationssäkerhet uppfylls på alla nivårer, både internt och externt. Logiq uppfyller alla SEBs krav för säkerhet samt kompetens och snabb kundsupport.

”Vi ser fram emot att utvidga vårt samarbete med Logiq i framtiden”, säger Arnfinn Myhrer Kristiansen.

Logiq har sedan starten av Peppol i Norge 2012 fokuserat på elektroniska fakturor som kunskapsområde. Logiq har även godkänts som ”Best Practice” accesspunkt av Digg som säkerställer att en godkänd accesspunkt uppfyller deras krav för goda rutiner vid filhantering, registrering av nya ELMA-mottagare och hög säkerhet vid informationsöverföring till användaren.

 

SEB Kort Bank AB är nordens ledande kortföretag och är ett helägt dotterbolag inom SEB-koncernen som har ca 650 anställda och verksamheter i Sverige, Norge, Finland och Danmark. SEB kort är också ledande när det gäller lösningar för reseadministration i norden. Med skräddarsydda lösningar hjälper de företag att förbättra sina processer och spara kostnader.

Eurocard utfärdas och förvaltas av SEB Kort Bank AB. De är ett kortföretag på den nordiska marknaden för privat och företagskort. Eurocard arbetar för att företag och individer ska göra betalningar på ett sätt som är säkert, effektivt och enkelt.