Logiq och Tellit Solutions

Logiq och Tellit Solutions

Publicerad den 22.02.2022, 11:49

Förenkling, digitalisering och automatisering

Med växande marknadsandelar för Unit4 ERP går Logiq och Tellit Solutions samman för att kunna erbjuda ännu bättre lösningar till sina slutanvändare.

Genom att stärka partnerskapet med direkta integrationer och mervärdestjänster, strävar företagen efter att ge mer flexibilitet och effektivisera processerna för lingående och utgående fakturahantering.  

 

Tellit Solutions är Unit4-partner och återförsäljare av Unit4 ERP. Med fokus på att leverera kundvärde genom effektiv implementering, strävar de efter att tillhandahålla standardiserade integrationer med ”best-of-breed”- lösningar. Tellit Solutions levererar affärssystemet som en ”Solution as a Service”, där de tar ansvar för både själva affärssystemet och integrationerna med andra system och tjänster.  

Att skicka och ta emot elektroniska fakturor är en central process inom affärssystemet. Logiq är en ledande tjänsteleverantör för EDI i Norden, med mer än 20 års erfarenhet och tusentals kunder.  

De två företagen ingick ett partnerskap redan 2019 och har sedan dess arbetat ihop för att tillhandahålla exceptionella tjänster till sina gemensamma kunder. Båda företagen har en stark kundbas inom byggbranschen, vilket leder till en större gemensam förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns inom detta område.  

 

Samarbetet med Logiq har lett till mer flexibla lösningar, med mer funktionalitet för att effektivisera hur våra kunder hanterar inkommande och utgående fakturor. Genom samarbetet med Logiq kan vi erbjuda överlägsna lösningar till konkurrenskraftiga priser.

 Dan André Nylænder, utvecklingschef på Tellit Solutions.

 

En viktig del av det gemensamma erbjudandet är Multikanal för kundfordringar. Denna lösning gör det möjligt för Unit4 ERP-användare att skicka fakturor via en kanal- varpå Logiq säkerställer att fakturan vidarebefordras till mottagarens föredragna kanal (t.ex. EDI, Peppol, e-post eller e-faktura). 

 

Direkta integrationer med Logiqs tjänster möjliggör dessutom en effektiv onboarding av nya kunder för Tellit Solutions. Som ett led i att stärka sina partnerskap kommer Logiq och Tellus att arbeta mot ännu närmare integrationer för att erbjuda fler värdeskapande tjänster på ett enkelt och strömlinjeformat sätt. Det första steget blir en integration med Logiq Dokumentkontroll, en automatiserad korrigerings- och felhanteringslösning för leverantörsreskontra.  

 

Vi ser att användandet av elektroniska fakturor blir en viktig automationsstrategi för många organisationer. För att hjälpa kunder att nå sina mål är det viktigt för oss att samarbeta med ledande ERP-implementerinspartners. Tellit Solutions är en ledande UNIT4 ERP-tjänsteleverantör- och vi delar ambitionen att förenkla, digitalisera och automatisera affärsprocesser. Vi ser verkligen fram emot ett ännu närmare samarbete framöver. 

 Troels Hansen, VD för Logiq. 

 

Tellit Solutions kommer alltid sätta kunden först och vi är fokuserade på att leverera de bästa lösningarna till dem. Våra kunder tycker det är lätt att ha att göra med oss som en ensa kontaktpunkt, och vårt goda samarbete med Logiq gör det möjligt för oss att tillhandahålla detta. Vår erfarenhet är att samarbetet med Logiq har resulterat i nöjdare kunder. Vår lösning för byggbranschen har varit en framgång och vi vill nu erbjuda samma lösning till andra branscher och kunder.

 Anders Wilhelm Tenfjord, VD för Tellit Solutions.  

 


Om Tellit Solutions

Tellit Solutions är en Unit 4-partner och återförsäljare av Unit4 ERP. De levererar sina tjänster till den nordiska marknaden som en SaaS-tjänst i Tellit-molnet. Tellit Solutions har även utvecklat ”Prosjektinfo”, en Business Intelligence-lösning helt integrerad med Unit4 ERP. Företaget satsar hårt på utveckling och innovation för att möta morgondagens krav och har en utvecklingsstrategi baserad på digitalisering, automatisering och effektivisering av affärsprocesser.  

 

Om Logiq

Logiq är ett av Nordens ledande digitala handelsnätverk för utväxling av handelsdokument mellan företag. Vi erbjuder full support och processer för alla dokumenttyper i purchase-to-pay och order-to-cash processer. Logiq effektiviserar den digitala kommunikationen för mer än 5000 kunder på den nordiska marknaden. Våra tjänster utvecklas kontinuerligt för att ytterligare öka värdet vi ger till våra kunder. Företaget grundades 1999 och har kontor i Halden, Oslo och Stockholm.