Logiq rekryterar Senior Sales Manager

Logiq rekryterar Senior Sales Manager

Publicerad den 24.06.2019, 14:49


Välkommen Johan!

Det är hög aktivitet på kundsidan och nu fyller vi på organisationen för att möta efterfrågan. Efter en noga urvalsprocess har Logiq rekryterat Johan Gren till teamet.

SSM Johan Gren

Johan kommer närmast från Basware där han ansvarade för försäljningen av EDI-tjänster i Norden. Med närmare 20 års erfarenhet inom branschen kliver Johan rakt in i arbetet med Logiqs största kunder. Detta gör även att Johan kommer spela en nyckelroll i den fortsatta utveckligen av vårt partnernätverk.

Johans stora passion är att resa, han har tillsammans med sin fru och deras hundar tagit husbilen och rest över så gott som hela världen. När han inte är på resande fot bjuds ofta de utflugna barnen och nära vänner in till hemmet. Med ett förflutet som kock och en passion för grillning hålls det ofta stora spontana middagar hemma hos Johan. En annan viktig merit som satte Johan på världskartan redan under tidigt 90-tal, då han efter gedigen träning klättrade till topp 3-listan i dataspelet ”Total Annihilation”.

”Vi är väldigt glada att ha rekryterat Johan. Hans breda erfarenhet inom fintech, EDI samt försäljning är smått unik. Att få in någon som kan marknaden så pass bra och som dessutom kan se organisationen med nya ögon är ovärderligt för oss”.
Troels Hansen, VD Logiq Sweden AB

Vi ser med spänning på framtiden och vad Johan tillsammans med Logiq kan åstakomma. Tillsammans kan vi förbättra möjligheterna för Nordens alla företag och leda dem in i framtiden.

Kontakta Johan

 

Logiq