Partnerdagen 2022

Partnerdagen 2022

Publicerad den 25.05.2022, 12:16

Logiqs Partnerdag, som blivit ett återkommande evenemang kunde efter tre års uppehåll äntligen samlas igen. Med fokus på samarbete välkomnade vi våra gäster till Scandic Hotel i vackra Strömstad för en innehållsrik heldag tillsammans.

 

Partnerskap- avgörande för framgång

Jon Kalnes
Jon Kalnes, IntegrasjonsPartner

Troels Hansen, VD på Logiq välkomnade och presenterade dagens första talare- Jon Kalnes, sales manager på IntegrasjonsPartner. Jon berättade om programlösningar för automatisering och effektivisering av handels och logistikprocesser. IntegrasjonsPartner har jobbat tillsammans med Logiq sedan november 2020 och betonade hur ett nära partnersamarbete är avgörande för framgång.

 

 

Samarbete med kunden i fokus

Lena
Lena Magnberg, PengVin Affärssystem

Lena Magnberg, partner relations på PengVin Affärssystem tog sedan vid tillsammans med Sven Örnell från Skene Järn. Lena som först tog till orda berättade om PengVins starka framfart på marknaden, vilket gett dem många fördelar. Genom att tillsammans med Logiq skapa fler försäljningskanaler och produktutbud med smarta lösningar har de stärkt sin position och knutit sina kunder närmare. En av dessa kunder är Skene Järn som grundades för över 90 år sedan och har butiker på flera orter i södra Sverige. Sven Örnell, IT-chef som jobbat inom företaget i nära 40 år har varit med och sett utvecklingen. Från att manuellt ha scannat in leverantörsfakturor och skickat mängder av kundfakturor via brev har de genom digitalisering höjt kvaliteten i sina processer, vilket gett besparingar i både tid och resurser. Skene Järn använder flera av Logiqs tjänster och genom samarbetet med PengVin fortsätter de utvecklingen

 

 

 

Ny kundportal och uppdatering av tjänster

Efter en välbehövd lunch intog vi åter våra platser och Martin Børke, Produkt och marknadsdirektör på Logiq presenterade en närmare inblick i Logiqs olika tjänster. Bland annat våra två senaste lanserade produkter- Dokumentkontroll och Loop. Martin gav även en uppdatering kring utvecklingen av Logiqs nya kundportal som hittills släppts till ca 300 användare. Portalen är snabbare, mer effektiv och har även fått ett ansiktslyft. Under vår och sommar kommer portalen succesivt lanseras för alla Logiqs kunder.

 

Logiq

 

 

 

I goda partners sällskap

Anledningen att vi samlats är för att betona vikten av ett gott samarbete- för att utvecklas och bli mer framgångsrika tillsammans. Under 30 minuter diskuterades hur vi gemensamt kan tillgodose vår marknad och kunder med nya tjänster men också hur vi kan bli ännu bättre partners. Diskussionerna gav många bra samtal och mycket värdefull input som vi tar med oss.

 

 

 

Marknadsuppdatering

Andreas Bye
Andreas Bye, Logiq

Som sista programpunkt under dagen välkomnades Andreas Bye, projektledare på Logiq upp på scen. Andreas, som nyligen valts in som medlem i OpenPeppol Post-Award Change Board (CMB) berättade om de nyheter, förändringar och framtidsutsikter som sker inom markanden hos Peppol och EESPA.

 

 

 

Årets Partner 2022

ExsitecAtt utse Årets Partner har blivit ett stående inslag under vår Partnerdag och detta år var inget undantag. Johan Gren, senior sales manager hos Logiq öppnade guldkuvertet och läste motiveringen.

”Genom målmedvetet arbete, gemensamma utbildningar och kundaktivitetersom resulterat i en jämn ström av gemensamma affärer utser vi Årets Logiqpartner 2022- EXSITEC!”

Erik Ahlepil och Olle Oreland från Exsitec välkomnades upp på scen för att ta emot blommor, gåva och statyett. Vi ser fram emot ytterligare ett spännande år med många gemensamma aktiviteter.

 

 

 

 

Kvällens fest drogs igång med underhållning av Zahid Ali, en av Norges mest kända stand- up komiker. Många stannade kvar inpå småtimmarna och vi kunde konstatera ett mycket lyckat evenemang. En härlig stämning med många bra och givande samtal sammanfattar Logiqs partnerdag 2022.