Logiq i nytt samarbete

Logiq i nytt samarbete

Publicerad den 24.01.2019, 10:36

Nytt samarbete för att lösa utmaningen om lagkrav på e-faktura.

Logiq har startat ett nytt samarbete med systemleverantören och konsultbolaget Exsitec. En gemensam leverans med Logiqs molnbaserade plattform för informationsutväxling och Exsitecs expertis inom elektronisk fakturahantering innebär både enklare köp, administration och underhåll för kunderna.

 

”Vi ser väldigt mycket fram emot att jobba tillsammans med Exsitec. Vårt gemensamma erbjudande kommer att passa utmärkt till kunder som ser att digitaliserad kommunikation är ett avgörande element i att uppnå en hög automatiseringsgrad i fakturahanteringen. Logiq och Exsitec vänder sig till samma kundsegment och har byggt upp ett starkt förtroende för varandra vilket är en viktig ingrediens i ett lyckat partnerskap”, säger Troels Hansen, VD på Logiq Sweden.

”För oss innebär ett samarbete med Logiq att vi på riktigt kan erbjuda en helhetslösning för elektronisk fakturahantering. Ett modernt fakturaformat som ser till att hänga med i utvecklingen gör att vi kan vara trygga i vår leverans och hjälpa våra kunder att ytterligare minska antalet leverantörer”, menar Johan Kallblad, vd på Exsitec.

”Detta går helt i linje med våra övriga erbjudanden som möjliggör automatisering i arbetsvardagen. Kunderna får mer tid att syssla med sin grundverksamhet och värdeskapande arbetsuppgifter”, säger Hans Axelsson, affärsutvecklare och specialist inom elektronisk fakturahantering.

 

 

Exsitec ny partner till Logiq

Exsitec är specialister på verksamhetssystem så som affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, vi ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen. Exsitec har en rikstäckande leveransorganisation som utgörs av cirka 150 medarbetare med kombinerad kompetens inom IT och verksamhetsstyrning. Vi använder oss av marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Effectplan, Mobigo och MediusFlow. Exsitec har huvudkontor i Linköping samt regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Söderhamn. www.exsitec.se

Johan Kallblad, VD Exitec AB
johan.kallblad@exsitec.se
070-665 99 09

 

 

Logiq och Exsitec i nytt partnerskap

Logiq är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade lösningar för hantering av affärskritiska data mellan kunder och deras handelspartner. Logiq förmedlar elektroniska fakturor, orderbekräftelser, kataloginformation och besläktade affärsdokument samt är PEPPOL accesspunkt i Norge och Sverige. Vi är ett engagerat och motiverat team med ca. 60 medarbetare placerade i Halden, Oslo och Stockholm.www.logiq.se

Troels Hansen, VD Logiq Sweden AB
troels.hansen@logiq.se
070-223 73 42