Vi söker en Sales Executive

Vi söker en Sales Executive

 

Sales Executive med affärssinne

Triggas du av att hjälpa stora koncerner med att effektivisera och automatisera sina logistik- och ekonomiprocesser genom digitalisering och ökad användning av data? Vill du vara med och accelerera tillväxten av vår verksamhet på den svenska marknaden?

Logiq är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för hantering av affärskritisk data mellan kunder och deras affärspartners. Våra över 3 500 kunder i Norden överför i dag elektroniska fakturor, orders, bekräftelser, kataloginformation och besläktade affärsdokument i ett globalt nätverk som omfattar mer än 100 000 företag. Logiq växer kraftigt på den svenska marknaden och har idag 75 medarbetare på kontor i Stockholm, Halden och Oslo med en omsättning på 155 miljoner kr under 2023.

Vi söker en driven och resultatinriktad person med gedigen IT bakgrund som vill vara med och driva försäljningen av hela vårt erbjudande i Sverige. Du ansvarar dels för utveckling av befintliga kunder och partners, dels för rekrytering av nya partners och direktförsäljning mot nya kunder. En viktig del av vår försäljning sker via leads från våra partnersamarbeten.

 

Vårt erbjudande till dig

  • Välmående bolag som är ledande inom sin nisch i Norden.
  • En väldigt bra arbetsmiljö – oformellt och professionellt. Högt kvalificerade kollegor med lång erfarenhet.
  • Goda möjligheter till utveckling.
  • Branschledande tjänster som ger dig möjlighet att jobba med Nordens största konton.
  • Konkurrenskraftiga villkor.
  • Kontor i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

 

Om tjänsten

Vi söker en driven och resultatinriktad person med gedigen IT bakgrund som vill vara med och driva utvecklingen av försäljningen av hela vårt erbjudande, såväl tjänster som produkter i Sverige. Du ansvarar för att bearbeta och utveckla befintliga kunder och partners och till viss del även bearbeta nya partners. Övervägande del av säljprocessen bygger på leads via partners eller samarbete med partners.

Vi erbjuder dig att bli del av ett professionellt team med höga ambitioner som präglas av entusiasm och optimism och där det ges goda möjligheter till personlig utveckling. Vår leverans och support är branschledande och säkrar oss marknadens nöjdaste kunder. Du rapporterar till vår Försäljningsdirektör.

 

Om dig

Vi tror att du har erfarenhet från teknisk lösningsförsäljning inom ERP-, logistik eller workflowsystem. Har du erfarenhet av elektronisk dokumenthantering/EDI-lösningar är det en fördel. Du är affärsmässig, är van att göra affärer på managementnivå och har teknisk förståelse. Vidare är du bekväm med att hålla presentationer inför grupper av varierande storlek, du är självgående, initiativrik, resultatorienterad och du tycker om att arbeta i team. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning. Högskoleexamen eller motsvarande är meriterande.

 

Har du det som krävs för att lyckas hos oss? – skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via SalesOnlys rekryteringsverktyg- Ansök här.
OBS!
 Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.