100% Digitala flöden

100% Digitala flöden

Logiq har hjälpt företag att effektivisera och digitalisera order och fakturaflöden i över 20 år. Vi har lång erfarenhet och djup kunskap om byggbranschen och med vårt stora formatbibliotek kan vi enkelt implementera flexibla lösningar för order- och fakturahantering. Logiq har sin bakgrund i Norge och är marknadsledande på att hjälpa just bygghandel och byggmaterialbolag. Vi har flera tjänster som är framtagna i syfte att effektivisera bygghandeln och vet vilka utmaningar branschen har.

 

Vi hjälper er att spara tid, pengar och resurser genom att erbjuda tjänster som gör att ni kan skicka och ta emot order och fakturor sömlöst, oavsett vad era kunder använder för format och oavsett om dina kunder är privatpersoner, företag, kommuner eller offentlig sektor. Vi är en betrodd leverantör av Peppol Accesspunkt vilket innebär att du inte behöver hantera olika format eller utmaningar i händelse av förändringar i ditt ekonomisystem. Vi konverterar alltid fakturan till det format som ditt ekonomisystem kan läsa.

 

 • Peppol gör det möjligt att skicka och ta emot alla fakturor, oavsett hur de ska distribueras.
 • Logiq hanterar e-fakturor både till offentlig och privat sektor, oavsett format.
 • Branschens bästa support, med 99% kundnöjdhet!

 

Vi har även skapat Peppolskolan där vi har samlat nyttig information och länkar för att ni ska förstå vilka möjligheter som öppnas med Peppol.

 

Som kund hos Finfo erbjuder vi er nu en kostnadsfri analys/workshop av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera och automatisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.

Kontakta oss i formuläret nedan så återkommer vi med en tid som passar oss båda eller kontakta våra trevliga säljare direkt.

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Telefonnummer

  Ditt meddelande