Logiq & Pearl i samarbete

Logiq & Pearl i samarbete

Publicerad den 13.04.2023, 15:46

Logiq och Pearl har ingått ett samarbete för att erbjuda sina gemensamma kunder skalbara och anpassningsbara lösningar för en smidig och digital flödesprocess.

Genom detta samarbete kan kunderna förvänta sig en komplett lösning för den digitala värdekedjan, som reducerar manuellt arbete och ger både standardiserade och automatiserade processer.

 

Digital utveckling i framkant

Användningen av digitala och moderna tekniska lösningar i en verksamhet är många gånger en avgörande faktor för att nå framgång och bli en konkurrenskraftig aktör på marknaden. Dessa lösningar gör det möjligt för verksamheter att öka sin effektivitet, minska tid och kostnader samt förbättra sin kundservice. Genom att tillämpa moderna teknologier och arbetssätt kan företag hålla jämna steg med den snabba utvecklingen. Att investera i digitala lösningar är en viktig strategi för att förbättra sin verksamhet och nå långsiktig framgång.

SAP är en av de ledande ERP-plattformarna på marknaden och erbjuder en mängd lösningar för företag i alla branscher. Genom integration med EDI säkerställs standardiserad och automatisk överföring av data och dokument mellan samarbetspartners. Möjlighet att kombineras dessa har nu blivit ännu starkare då Pearl, som är en av Nordens största SAP-partners, samarbetar med Logiq. Tillsammans erbjuder vi våra gemensamma kunder en fullständig digital affärsprocess inom Purchase-to-pay och Order-to-cash.

 

Lösningar som sparar tid och pengar

Med det gemensamma erbjudandet från Logiq och Pearl kan företag nu dra nytta av våra samlade mångåriga erfarenheter inom såväl SAP och digital integration som av tekniska lösningar och processer som sparar både tid och pengar. Genom att erbjuda en standardiserad process för både ingående och utgående handelsdokument säkerställs en kvalitetssäkrad, smidig och effektiv digital hantering.

 

Genom samarbetet med Logiq kan vi nu erbjuda nästa nivå av standardiserade och automatiserade end-to-end-lösningar i SAP genom digital integration med både kunder och leverantörer i alla processteg.
– Carl Mattsson, Senior Consultant, Pearl Sverige

 

Förutom att erbjuda en automatiserad hantering av handelsdokument, kommer Peppol att spela en central roll i de tjänster som erbjuds av Logiq och Pearl. Som en ”best-practice” accesspunkt garanteras högsta standard när det gäller digital kommunikation mellan företag. Detta ger verksamheter möjlighet att hantera sina transaktioner effektivt och säkert, samtidigt som man drar nytta av de senaste teknologierna på marknaden och de senaste lösningarna i SAP. Ett exempel är SAP Invoice Management som erbjuder stöd för en automatisering av inkommande ordersvar, leveransaviseringar och fakturor från leverantörer och inkluderar även en standardintegration för Peppol-fakturor.

 

Tillsammans med Pearl får vi en erfaren partner inom SAPs lösningar där vi tillsammans kan hjälpa kunder att automatisera och digitalisera deras supply chain-meddelanden.
– Anne Ferm, Senior Sales Manager, Logiq Sweden

 

Sammanfattningsvis gör samarbetet mellan Logiq och Pearl det möjligt för våra kunder att dra nytta av automatiserade processer och Peppol-lösningar, vilket i sin tur leder till en smidigare och mer effektiv affärsprocess. Företag kan minska manuell hantering, undvika fel och korrigeringar och därmed fokusera på andra viktiga affärsområden.

 

Logiq logo

 

 

Logiq är ett ledande nordiskt handelsnätverk för utbyte av handelsdokument mellan företag. De erbjuder fullt stöd och utbyte av alla dokumenttyper i processerna ”Purchase-to-pay” och ”Order-to-cash och effektiviserar digital kommunikation för mer än 5 000 företag. Logiqs tjänster utvecklas kontinuerligt för att ytterligare öka värdet som tillförs kunderna. Företaget grundades 1999 och har kontor i Halden, Oslo och Stockholm.

 

 

Pearl

 

 

 

Pearl är en av Nordeuropas främsta leverantörer av lösningar inom ERP. Vi levererar helhetslösningar inom ett brett spektrum av applikationsområden och ser till att våra kunder lyckas genom hög kompetens, avancerad teknik och unik affärsförståelse. Pearl strävar alltid efter långsiktiga partnerskap och vi är bland annat marknadsledande inom implementeringen av SAP:s nya in-memory plattform S/4 HANA. Pearl är idag 370 medarbetare och har verksamhet i Norge, Sverige, Lettland, Ukraina, Polen och Singapore.