Logiq och Medius ingår partnerskap

Logiq och Medius ingår partnerskap

Publicerad den 27.08.2019, 11:43

 

Logiq och Medius ingår partnerskap för effektivare hantering av e-fakturor.

Medius är en global leverantör av molnbaserade lösningar som effektiviserar och automatiserar fakturahanteringsprocessen.

Tack vare partnerskapet med Logiq kan Medius erbjuda en enkel och effektiv hantering av inkommande e-fakturor till kunder som använder företagets fakturahanteringslösning i Sverige och Norge.

Logiq erbjuder molnbaserade lösningar för distribution av elektroniska fakturor, ordrar, bekräftelser, kataloginformation och besläktade affärsdokument i ett globalt nätverk som omfattar mer än 100 000 företag. Logiq är dessutom Peppol- accesspunkt.

Medius och Logiq har redan ett antal gemensamma kunder i främst Norge och Sverige. Tack vare partnerskapet kan Medius och Logiq erbjuda en direktintegration till Medius fakturahanteringslösningar och därmed öka andelen fakturor som kan hanteras i ett helt automatiserat flöde utan någon som helst handpåläggning.

 

Genom partnerskapet med Logiq kan vi erbjuda våra kunder en totallösning för inkommande fakturor oavsett format”, säger Ulf Schnürer, partneransvarig på Medius. ”Logiqs lösning för e-faktura passar väl in i vår strategi att knyta till oss kompletterande best-of-breed partners inom olika områden. Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete där vi tillsammans kan lyfta våra kunders automatiseringsgrad till nya höjder.

Vi är väldigt glada över att vi nu tar ett redan starkt samarbete till en ny nivå. Vårt gemensamma erbjudande kommer att passa utmärkt till företag som ser att digitalisering är ett avgörande element i att uppnå en hög automatiseringsgrad i fakturahanteringen”,
säger Troels Hansen, VD på Logiq Sweden.

Medius är en ledande global leverantör av lösningar för elektronisk fakturahantering. Tack vare ökad processeffektivitet och bättre finansiell kontroll hjälper vi våra kunder att driva sin affär framåt. Våra molnlösningar MediusFlow och Ascendo Invoice möjliggör oöverträffade nivåer av helt automatiserad (touchless) fakturahantering, kortare ledtider, bättre relation med leverantörer såväl som ökad kontroll och insyn över finansiella nyckeltal. Fler än 3 000 företagskunder och 150 000 unika användare världen över använder Medius lösningar för elektronisk fakturahantering. Medius grundades 2001 och ägs idag av det globala investmentbolaget Marlin Equity Partners. Företaget har över 250 anställda och kontor i Sverige (HK), USA, Australien, Danmark, Norge, Nederländerna och Polen. För mer information, besök mediusflow.com och ascendo.se

Kontakt Medius:

 

Logiq

Logiq levererar molnbaserade lösningar för hantering av affärskritiska data mellan kunder och deras handelspartner. Logiq överför i dag elektroniska fakturor, ordrar, bekräftelser, kataloginformation och besläktade affärsdokument i ett globalt nätverk som omfattar mer än 100 000 företag. Logiq är även en PEPPOL accesspunkt i Norge & Sverige. Logiq startades i 1999 och har primärt vuxit organiskt till en omsättning på 91 m nok i 2018 och 65 medarbetare. Logiq har kontor i Halden, Oslo och Stockholm. 2018 lanserades en ny tjänst, LogiqPay, som erbjuder fakturafinansiering direkt integrerat med kundens utgående fakturaflöde.
www.logiq.se

Kontakt Logiq: