Laddar Evenemang
 • Detta evenemang har redan ägt rum.
webinars

Webinar med LogiqPay om fakturafinansiering

Detaljer

Datum:
30.05.2018
Tid:
09:00 - 09:30
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

LogiqPay
Telefon:
072-532 01 44
E-post:
michaela@logiqpay.se
Webbplats:
Visa Arrangör-webbplats

Sedan maj 2017 så förvärvades Relenda (fd Fakturabörsen) av den norska koncernen Logiq AS. Vi heter numera LogiqPay men erbjuder fortfarande samma tjänst till er. Dvs att ni säljer era fakturor till högstbjudande via vår marknadsportal, www.logiqpay.se

 

Vi har nu lanserat en ny tjänst, Dynamisk fakturafinansiering, som vi vill passa på att presentera för er genom detta webinar. Denna tjänst gör det möjligt att automatisera er nuvarande process med fakturauppladdning så att ni sparar ännu mer tid.

 

Enstaka fakturafinansiering – Vår nuvarande tjänst. Passar de bolag som har mindre volym av fakturor, som vill sälja fakturor sporadiskt/efter behov eller som inte har möjlighet för integration av Dynamisk fakturafinansiering. Ni laddar själva enkelt upp de fakturor ni vill sälja på vår marknadsplats, vi sköter det administrativa samt fakturering.

 

Dynamisk fakturafinansiering – Passar de bolag som har lite större volym av fakturor, som vill ha ett integrerat fakturaflöde, minimera administrationen och sälja fakturor regelbundet eller sporadiskt. Vi integrerar vår lösning direkt mot ert ekonomisystem eller e-fakturaoperatör för att enkelt kommunicera de fakturor ni vill sälja. Ni definierar ert finansieringsbehov och vi sköter resten.

 

Webinaret är gratis och under 30 minuter kommer vi gå igenom den nya tjänsten och de fördelar ni får ut av att sälja era fakturor genom Dynamisk fakturafinansiering istället.

     

Michaela SchattauerFörsäljningsansvarig på LogiqPay, kommer att guida er igenom detta webinar. Väl mött den 30 maj!
E-post: michaela@logiqpay.se
tel: 072-532 01 44

 

Vad är ett webinar?
Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret den utsatta tiden.

Anmäl er i formuläret nedan. En bekräftelse skickas ut därefter. Spara datumet i er kalender.
Närmare datumet för webinaret kommer en länk skickas ut som ni loggar in på för att ta del av föreläsningen.

 

  Ange datum *

  Deltagare 1 namn *

  Deltagare 1 email *

  Deltagare 2 namn

  Deltagare 2 email

  Deltagare 3 namn

  Deltagare 3 email

  Företag *

  Kontaktperson *

  Kontaktperson email *

  Mobilnummer *

  *= Obligatoriska fält