Logiq Connect with Confidens

 

Logiq är ett av Nordens ledande digitala handelsnätverk för utväxling av handelsdokument mellan företag. Vi erbjuder full support och processer för alla dokumenttyper och effektiviserar den digitala kommunikationen för mer än 5000 kunder på den nordiska marknaden. Våra tjänster utvecklas kontinuerligt för att ytterligare öka värdet vi ger till våra kunder.

För att säkra distributionen av affärsdokument levererar Logiq via flera kanaler och slår dynamiskt mot olika register, vilket gör att vi alltid kan kontrollera vilka mottagare som kan ta emot dokument elektroniskt. För kunden innebär det att vi kan nå ut till alla kunder och leverantörer oavsett format. Om fakturan inte kan skickas via Peppol eller EDI så ser vi till att fakturan kommer fram i bästa möjliga kanal.

 

Att kunna ta emot en faktura elektroniskt kan spara mycket arbete genom att lägga upp den korrekt. Logiq erbjuder flera alternativ för att ta emot och skicka elektroniska affärdokument.
Logiq Produktblad

Dokumentkontroll

Logiq Dokumentkontroll minskar det manuella arbetet med inkommande handelsdokument. Genom automatisk korrigering och avvikelsehantering optimeras dokumentflödet in till ditt företag.
Dokumentkontroll Produktblad

Loop

Logiq Loop är en webbaserad EDI-portal som gör det möjligt för leverantörer att uppfylla alla krav från EDI-handelspartnern.
Loop Produktblad

 

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss via formuläret så hjälper vi dig vidare.

M3 Magazine
Anne Ferm & Johan Gren